Blog Single

17 jan

Derfor skal din næste bil være en elbil

Sponsoreret indhold

Ved køb af en ny bil kan du ikke længere nøjes med at vælge mellem markedets benzin- og dieselbiler. Du er nødt til også at have nogle af de mange smarte elbiler med i dine overvejelser. Tesla er et af de mærker, du ikke kan komme udenom, men også brands som Mercedes, Volkswagen, Audi og Jaguar melder sig på banen med nogle særdeles moderne og velproducerede elbiler.

Her på siden vil vi fortælle dig, hvorfor du skal overveje at købe en elbil.

#1 Eldrevne biler er bedre for miljøet

Der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser, men normalt forholder det sig sådan, at eldrevne biler er bedre for miljøet end både dieselbiler og benzinbiler. Er du derfor bare det mindste interesseret i at hjælpe med at gøre verden mere grøn, så har du al mulig god grund til at gå på udkig efter en elbil.

Det er en realitet, at elbiler grundet slid på dæk, bremser og andre dele danner partikler ligesom alle andre biler, men til gengæld kan elbiler bryste sig af et lavt energiforbrug og derved også mindre forurening / udledning af CO2.

#2 Du kan tanke (lade) din bil derhjemme

En anden fordel ved elbilen er, at den kan lades hjemmefra. Du kan f.eks. sætte bilens batteri til opladning om natten, så batteriet er 100 % opladt, når du vågner næste dag. Det kræver blot, at du køber og får installeret en elbil lader på din parkeringsplads eller i din garage.

Ønsker du dig din egen private ladestander, så skal du være opmærksom på, at der som regel er udgifter til både installation og opstart, ligesom der som regel vil blive opkrævet et månedligt beløb for forbrug. Vil du vide mere om fordelene ved en privat ladestander til elbiler, så læs mere her.

#3 Den er støjsvag

Modsat bl.a. benzinbiler, så er elbiler yderst støjsvage. Det gælder både indenfor og udenfor kabinen.

Bruger du mange timer i din bil hver dag, så siger det næsten sig selv, hvorfor det er en fordel, at bilen er støjsvag. Det har bl.a. den betydning, at du kan slappe 100 % af under kørsel, og at du kan tale i telefon (selvfølgelig håndfrit) uden at blive forstyrret af motorstøj. Derudover vil dine naboer helt sikkert også sætte pris på, at din bil ikke larmer, når du forlader din indkørsel tidligt om morgenen.

Det lave støjniveau er blot noget af det, der er med til at skabe maksimal køreglæde – sammen med den jævne acceleration, de gode klimaindstillinger og de fantastiske køreegenskaber. Dog gælder disse fordele selvfølgelig ikke for alle elbiler.

Related Posts

Leave A Comment