Blog Single

27 jan

3 grønne fritidsaktiviteter

Sponsoreret indhold

Det er ikke nemt at være miljørigtig på arbejdspladsen, når man ikke selv kan styre, hvordan alting foregår. Dog overtager du styringen i din fritid, og du kan helt selv vælge de fritidsaktiviteter, der ikke er usunde for miljøet. Det er svært at gøre noget, der ikke kræver forbrug overhovedet, men nogle hobbyer er bestemt grønnere end andre.

1: Gå en tur i naturen

Den simple løsning; gå en tur i dit nærområde og nyd den friske luft. Vil du gerne have lidt mere kondition ud af det, kan du også vælge at løbe en tur. Vil du gerne gøre din gåtur endnu mere grøn, kan du vælge at tage en pose med og samle skrald, så verden bliver lidt mere ren. Det er også rart helt fysisk at kunne se, at du har gjort en forskel, når alt skrald er blevet fjernet fra din rute.

2: Pas din have

Selvfølgelig tæller havepasning også som en grøn aktivitet, alt efter hvad du bruger til at passe på den. Undgå giftstoffer og brug i stedet for naturlige løsninger. Med den rette indstilling og vilje kan du godt få en rigtig flot have på en helt grøn måde. Det hjælper selvfølgelig, hvis du har nogle kvalitetsprodukter til haven, der kan støtte dig i dit projekt. Passer du på din have, passer du også på naturen.

3: Lav miljørigtigt mad

Det vil aldrig være forbrugsfrit at lave mad, men laver du mad med det formål at lave miljørigtigt mad, bliver aktiviteten meget grønnere. Måske har du lavet noget research så du ved, hvilke madvarer er sundere for miljøet end andre, og lærer derefter at lave forskellige retter med de varer. Måske eksperimenterer du med lækker vegetarisk eller vegansk mad, eller det kan være at du begiver dig ud i et forsøg på at lave mad uden at bruge meget energi. Der er nok ting at prøve kræfter med, og hvis du synes det er spændende, så skal du da bare gå i gang.

Vær miljørigtig

Det med at være miljørigtig er nemmere sagt end gjort, men der er mange valg du kan tage i din hverdag, som vil hjælpe. Der er kun så mange ting, den individuelle person kan gøre, da de største drivhusgasudledninger kommer fra store firmaer. Men de ting, du kan gøre, er det værd. Det kræver kun 21 dage at skabe en vane, så brug de 21 dage på at skabe gode vaner.

Related Posts

Leave A Comment