Blog Single

23 maj

Tænk på miljøet, når du etablerer din køkkenhave

Sponsoreret indhold

Har du besluttet dig for, at du vil lave en køkkenhave? I så fald er der en lang række ting, du skal have fokus på. Blandt andet er det vigtigt, at du har fokus på miljøet, hvorfor det bør være et element, der tages højde for i alle aspekter af etableringen.

Vælg nedbrydelige fiberpotter til forspiring

Der findes op til flere planter, der har godt af forspiring. Beslutter du dig for at gøre noget ved dette, kan du bruge små potter til det. Dem kan du finde mange af på det danske marked, men det er bedst at gå efter fiberpotter, der er nedbrydelige.

Dermed er du sikker på, at du ikke skal forsøge at grave noget op, når forspiringen er overstået. Samtidig er du også sikker på, at du ikke efterlader noget i jorden, der skader miljøet. Derfor er det helt afgjort et godt valg til dette.

Hvis du leder efter sådanne potter, så besøg webshoppen. Her kan du finde et udvalg af disse potter i flere størrelser. Det betyder, at der også er gode chancer for, at du kan finde frem til en eller flere potter, der stemmer overens med de krav, du har.

Hold dig til miljøvenligt gødning

For at få succes med din køkkenhave, er det ikke utænkeligt, at der er behov for at bruge en form for gødning. Ender du med at skulle gøre dette, er det vigtigt, at du vælger gødning med omhu, da det langt fra er det hele, der er miljøvenligt.

I de fleste tilfælde vil det koste en smule ekstra at købe gødning, der er miljøvenligt. Pengene til dette vil dog være godt givet ud, da du skåner miljøet. Hertil er der også mange, der oplever, at disse typer gødning ofte har bedre effekt.

Er bedre for dine grøntsager

Når du ikke bruger gødning, sprøjtemidler eller andet, der kan skade miljøet, så får du faktisk også selv bedre grøntsager, hvilket er endnu en grund til at have fokus på det. Heldigvis er der mange, der har dette, da de ellers ikke havde fået sig en køkkenhave.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan bruge et bestemt middel til at gøde din køkkenhave, bør du ikke benytte dig af det, før du har undersøgt, om det er miljøskadeligt. Når du først har brugt det, er det nemlig ikke muligt at lave om på det.

Related Posts

Leave A Comment