Blog Single

18 sep

Vælg en elbil og gør både pengepungen og miljøet en tjeneste

Sponsoreret indhold

I dag findes der en række forskellige biltyper. De mest udbredte er benzinbiler, dieselbiler, hybridbiler og ikke mindst elbiler. I dette blogindlæg skal vi kigge nærmere på sidstnævnte; de eldrevne biler. Disse biler er steget markant i popularitet de seneste år, og efterspørgslen ser ud til at forblive høj.

Men hvorfor vælge en elbil? Og hvilken elbil er den bedste til prisen? Disse og en række andre spørgsmål vil du finde svar på ved at læse videre. Tøv derfor ikke med at blive på siden lidt endnu, hvis du går med tanker om at anskaffe dig en elbil. 

Hvilken elbil skal jeg vælge?

Vi skal ikke skrue tiden mange år tilbage, før antallet af elbiler nærmest kunne tælles på to hænder. Det kan være svært at forstå, at det har været tilfældet, når det i dag næsten ikke er muligt at køre en kort tur i byen uden at passere en masse elbiler. Danskerne har for alvor fået smag for de eldrevne biler, og det er der mange gode grunde til. Mere om dette senere. 

Drømmer du også om at få en elbil, så kan du f.eks. kigge på modellerne fra Porsche (f.eks. Porsche Taycan 4S Performance+) eller Tesla (f.eks. Tesla Model S eller Tesla Model X). Disse elbiler er nogle af de mere eksklusive, og du kan være sikker på at få masser af sikkerhed, køreglæde og design for pengene. Klik på linket, hvis du gerne vil lease en Tesla til en fordelagtig pris. Du er i gode hænder hos Fleasing. 

Derfor skal du gå med en elbil

Elbiler vinder frem, men den dag i dag er det fortsat muligt at få en bil, der kører på benzin eller diesel. Derfor overvejer du måske, om det virkelig er den bedste løsning at vælge en elbil. At vælge en elbil kan være den rigtige løsning, men du bør altid tage udgangspunkt i dine egne præferencer, når du skal vælge bil. 

Gode grunde til at vælge en elbil:

  1. Der er ofte færre udgifter til vedligeholdelse
  2. Der opkræves typisk en lav grøn ejerafgift (tidligere vægtafgift)
  3. Elbiler forurener mindre end de fleste andre biler
  4. Elbiler er støjsvage
  5. Det er billigere at tanke (lade) en elbil
  6. Der er masser af gratis parkeringspladser specielt til elbiler i flere storbyer

Vi kunne blive ved med at nævne fordele ved at købe eller lease en elbil, men vi synes selv, at du skal opleve fordelene. Det kan du f.eks. gøre ved at køre forbi en bilforhandler eller et leasingselskab, hvor du kan prøvekøre den ønskede elbil. Her vil du også have mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have. 

Related Posts

Leave A Comment