Blog Single

08 maj

Brugt er miljøvenligt

I langt de fleste tilfælde er produktion af nye varer langt fra miljøvenligt. Dels bliver der udledt store mængder af drivhusgasser, når de forskellige fabrikker skal have energi til deres produktion, og dels bliver der brugt mange ressourcer til produktion. Vil du gøre noget godt for miljøet, er det derfor en god idé at købe din elektronik brugt.

Køb en brugt computer

Udviklingen inden for teknologi sker i rasende høj fart. Hvert år kommer der nye produkter på markedet, som er hurtigere, lettere, flottere og bedre. Derfor sker der en stor udskiftning, når det for eksempel gælder computere og telefoner. Folk vil simpelthen hellere have fingrene i de nye produkter.

Skal du have en ny computer kan det være en stor fordel at købe en brugt laptop. De nye computer bliver naturligvis solgt som et produkt, der slet ikke kan måle sig med tidligere modeller, men i virkeligheden er der ofte tale om småændringer. Derfor kan en brugt laptop sandsynligvis sagtens opfylde de behov, som du har til en computer.

Spar penge ved at købe brugt

En af de helt store fordele ved at købe brugt er, at du kan spare penge på din computer. Når du køber brugt bliver der nemlig skåret en god del af prisen, og det vil sige, at du kan få mere for pengene. Du har desuden mulighed for at købe din computer i forskellig stand.

Ønsker du en brugt computer, der er så god som ny, kan du købe din computer i perfekt stand. Stiller du derimod ikke så høje krav til din computer, har du også mulighed for at købe et produkt i rimelig stand. Prisen bliver naturligvis sat herefter, og det vil sige, at du får lige præcis den computer, som du betaler for. Dermed har du selv mulighed for at afgøre, hvor mange penge du egentlig vil bruge på din computer.

Køb en brugt computer samme gældende regler

Når du køber en brugt computer fra Blue City får du stadig 14 dages fortrydelsesret. Bare fordi du køber brugt betyder det altså ikke, at der er ændret på reglerne. Desuden får du 2 års produktgaranti fuldstændig, som hvis du købte en ny computer.

Derfor er der altså hverken tale om sjusk eller snyd, hvis du køber din computer brugt. Tværtimod får du her valget mellem mange forskellige computere, som du har mulighed for at købe til en god pris. Og så får du naturligvis også chancen for, at være god mod miljøet!

Related Posts

Leave A Comment