Blog Single

09 maj

4 grønne blogs, du bør kende til

Der findes et hav af forskellige blogs på nettet, hvor du kan læse om alverdens grønne emner. Det kan være alt fra klima og miljø til vedvarende energi, forurening, bæredygtighed og mange øvrige grønne emner.

Her på siden kan du finde en masse information og nyheder om forskellige grønne emner. Vi vil dog gerne gå skridtet videre og ikke kun selv informere og oplyse, men også give dig inspiration til andre nævneværdige blogs indenfor den grønne verden.

Derfor har vi samlet en liste over fire grønne blogs, som du med fordel kan supplere Gør Danmark Grønnere med. Rigtig god læselyst!

Klimaformidling.dk

Du kender sikkert allerede Jesper Theilgaard fra vejret på TV, men vidste du, at han også har en blog på nettet? Bloggen hedder klimaformidling.dk, og her fortæller Jesper mere om fup og fakta fra klimaet – alt sammen med et grønt perspektiv. Her kan du f.eks. læse om CO2-udledning, klimaforandringer, klimatopmøder og andre spændende emner; set på med en meteorologs øjne. Er du interesseret i at blive klogere på klimaet og de forandringer, det oplever, kan det klar anbefales at læse med på klimaformidling.dk.

Groenforskel.dk

Bag groenforskel.dk står det største andelsejede energiselskab i Danmark; SEAS-NVE. På bloggen er alle kommercielle interesser dog pakket væk til fordel for en masse interessant og underholdende viden omkring miljø, klima og bæredygtighed. Bloggen belyser mange forskellige emner, og har samtidig en sektion med titlen ”Inspiration og guides”, hvor du får konkrete tips til, hvordan du kan leve mere grønt og bæredygtigt. Derudover skal deres nye tiltag ”Webisodes” også fremhæves – her guider Jasmin via video dig til nem og bæredygtig madlavning. Mums!

Verdensbedstenyheder.dk

Hvis du trænger til positive nyheder indenfor klima og miljø – og mange andre emner for den sags skyld – er verdensbedstenyheder.dk den helt rette blog for dig. Her har man valgt at fokusere på alle de positive nyheder, der sker hver eneste dag verden over. Bloggen tager på interessant vis udgangspunkt i de 17 verdensmål, og opdeler sine nyheder herefter. Der er derfor også masser af positivt klimanyt at finde på siden.

Sustaindaily.dk

Sidste blog, vi ønsker at fremhæve i denne omgang, er sustaindaily.dk. Her er der tale om et fællesskab af bloggere, der alle har det tilfælles, at de blogger om bæredygtighed i hverdagen. Savner du inspiration til, hvordan du kan leve et mere bæredygtigt liv, er sustaindaily.dk en rigtig god inspirationskilde. Besøg selv siden og læs mere om, hvordan de forskellige bloggere griber en bæredygtig hverdag an.

Related Posts

Leave A Comment