Blog Single

12 maj

Lad elektronik af høj kvalitet være dit bidrag til en grønnere verden

Sponsoreret indhold

Elektronik er en ting, der ikke kan undværes i dagligdagen hos de fleste personer. Mange kan ikke undvære en computer, idet de bruger den til arbejde, skole eller i andre henseender. Ligeledes er det et fåtal af personer, som ikke har en smartphone nu om dage. Der er således et kæmpe verdensmarked for elektronik, og for mange handler det om hele tiden at være opdateret med det nyeste skud på stammen inden for smartphones eller computere. Der er bare lige dét ved det, at en af de helt store kilder til forurening, er den proces, der ligger bag fremstilling af elektronik som f.eks. telefoner og computere.

Køb et kvalitetsprodukt, der kan holde i mange år

En af de store kilder til luftforurening kommer fra produktion i industrien, herunder produktion af diverse elektroniske produkter. Eftersom der er et kæmpe marked for elektronik, hvor det for mange handler om hele tiden at have de nyeste produkter, er det således også en af de industrier, der i høj grad bidrager til luftforurening. Når forureningen udleder CO2 bidrager det til den globale opvarmning, som vi jo for alt i verden prøver at undgå for at skåne vores elskede moder jord.

Du tænker måske ikke så meget over, hvilke konsekvenser dine valg har ift. miljøet. Det kan f.eks. være, at du har brug for en ny computer inden for den nærmeste fremtid, og det skal selvfølgelig være en MacBook, fordi det har alle andre jo også. I stedet for at følge trenden og købe din computer ud fra, hvilken computer alle andre har, kunne du måske i stedet prøve at tænke på miljøet som et beslutningsparameter.

Hvis du i stedet køber en lenovo computer, får du en kvalitetscomputer, der kan holde mange år frem. Det betyder altså, at du køber en computer, der har længere levetid sammenlignet med mange andre computere. Hvis alle tog valget om at fokusere på miljøet frem for, hvad der er ”in” at købe, ville det altså betyde en stor reduktion i produktionen af computere, og således også en positiv påvirkning på vores miljø, og skridtet mod en langt grønnere verden.

 

Related Posts

Leave A Comment