Blog Single

22 okt

3 ting du skal vide om Svanemærket maling

Sponsoreret indhold

Går du med overvejelserne om at male huset på ny? Måske, er du eller I ved at snart skulle flytte ind i jeres drømmebolig, hvor der blot mangler at blive malet. Men maling er ikke bare maling. Der findes forskellige slags, og ikke alle er lige miljøvenlige. Hvis du gerne vil gøre mere for miljøet, også når det kommer til boligen, så er det blandt andet en god idé at vælge maling, som er svanemærket. Hos Flügger farver, kan du vælge imellem flere produkter. Læs med her.

#1 – Miljøkrav

Når man vælger svanemærket maling, så får man altså en maling, som er underlagt nogle meget strenge krav. Dette gælder både i forhold til miljø, men så sandelig også i forhold til kemikalier.

#2 – Et godt produkt

Selvom malingen, er svanemærket, så betydet det ikke at man ikke får et effektivt produkt. Maling med svanemærket har god dækkeevne.

#3 – Maling til flere projekter

Det er, altså ikke blot væggene indendørs man kan få maling til, når det gælder svanemærket maling. Hos Flügger Maling, kan du vælge imellem forskelligt svanemærket maling til diverse bolig projekter.

Kom godt i gang med at gøre boligen mere miljøvenlig

Med ikke længe tilbage af efteråret og en kalender som snart skriver vinter, ja så er det altså med at finde sig nogle projekter at kaste sig ud i. Og lige præcis gør-det-selv projekter hitter på denne tid af året. Det kan være, at der er et stort renoveringsprojekt som du eller I skal i gang med. Måske, trænger hele hytten bare til noget fornyelse. En omgang maling på væggene, kan for eksempel gøre rigtigt meget. En anden lidt sjov aktivitet man kunne gå i gang med, var eksempelvis at male gamle møbler. Man vil blive overrasket over, hvor meget det kan gøre for inventaret, hvis det får lidt kulør.

I forhold til at gøre mere for, at boligen bliver energivenlig, så kan man jo kigge på om der er nogle ting, som skal udskiftes til mere klimavenlige udgaver. Er boligen isolere? Er der vinduer eller døre, som trænger til en udskiftning? Vinteren kommer lige så stille snigende, og det er bare ærgerligt, hvis det er svært at varme boligen op, eller man ender med en kæmpe ekstra regning.

Man kunne også kigge på, hvad det er for en slags varmekilde man har, og om den skulle udskiftes til en mere energivenlig slags.

Related Posts

Leave A Comment