Blog Single

01 dec

Vi har muligvis det grønneste legetøj

Sponsoreret indhold

Vores klima har brug for vores fokus nu og her og det er der heldigvis nogle der har taget seriøst. Det er ikke kun i form af ting og sager til voksne at man har haft klimaet i tankerne i produktionen, men også legetøj er begyndt at blive produceret mere miljørigtigt på trods af at det oftest er mest hygiejnisk med plastiklegetøj.

Når det ikke kun er i et privat regi, at der kigges på de klimavenlige tiltag

Rigtig mange af os, har fokus på et bedre klima i fremtiden fordi vi har et ønske om at skabe de bedst mulige forholde for den næste generation og den næste igen og igen. Det handler meget om at vores små purke ikke skal opleve manglen på rent drikkevand eller andre ting der kan ske hvis ikke klimaet får en kæmpe håndsrækning nu og her.

Det at det handler om vores purke i en stor grad gør at det selvfølgelig også kun har givet mening for legetøjsproducenter at se på alternativer til den plast der normalt har været anvendt i legetøj, men som ikke hverken er fremstillet eller produceret med tanke på klimaet. Nu kan vi få legetøj i bioplast.

Den kendte legetøjsproducent skaber succesfuldt og bæredygtigt legetøj

Ét af de steder der forhandler legetøj i plast, er her hos Max Horsens. I og med at virksomheden er ude på at blive mere grøn end hvad grøn kan blive og samtidig står for at producere legetøj og redskaber til børn og barnlige sjæle, så har det slet ikke været nogen overraskelse at der selvfølgelig også skulle vægtes det mere klimavenlige legetøj frem for andet.

Legetøjet kommer fra dantoy som vi ret sikkert alle har stiftet bekendtskab med på et eller andet tidspunkt i vores liv, da det er et kæmpe mærke indenfor legetøj der har et øremærke af god kvalitet. Nu har de også valgt at gå efter at få øremærket sig som de mest grønne og det er de kommet godt i mål med.

Ikke som før, men helt sikkert samme gode kvalitet

Det at legetøjet er blevet mere grønt i forhold til de mere klimavenlige tiltag, har også haft betydning for udseendet på legetøjet, for hvor der før var stærke farver i de vildeste mix, så er det bæredygtige legetøj i en mere støvet farve fordi det er produceret efter alle reglerne i forhold til hvilke materialer der er gode at anvende.

Related Posts

Leave A Comment